Beszámoló a Bonduelle "örömfõzésrõl" Hargitai Györggyel - Fokhagymás csirkemell koszorú pikáns uborkakrémmel újratöltve
sponsored links
Fotó: Szilvás Zoltán a FOTO-DA Stúdió Kft. profi fotósának munkája
Ismét nekifutok eme tartalmas bejegyzésnek, ugyanis a technika ördöge szépen megviccelt és az egész munkám kárba veszett. Irgum-burum :-))
Nagyon kevés korrekt versennyel találkozom manapság országunkban, de a Bonduelle megmérettetése,mindenképpen felkerült a pozitív listámra. Külön kiemelném a gondos odafigyelést, melyet Noémi, a projektért felelõs hölgy tanúsított. Még pénteken felhívott utoljára, hogy minden rendben van-e és esetleg valamiben tud-e segíteni. Csillagos ötös a figyelmességért!
A megszállott hölgyemény, vagyis én elõzõ este még éjfélkor káposztás pogácsát és hájas tésztát sütögettem, hogy legyen egy kis csipegetni való az asztalokon. Megjegyzem nagy örömömre több kedves vendégnek is régi emlékeket idéztem fel a süteményekkel. "Lábjegyzet"-persze most nem lett mesésen leveles, de az íze a helyén volt:-) Hargitai György egyébként évente zsûriz a Hájas tészta fesztiválon :-) Néhány apró tanácsot is kaphattam ez ügyben.
2012. március 31-én a lelkes vendégseregem egy részével elindultunk az Essencia Fõzõiskola felé. Persze a budapesti forgalom egy picit megtréfált bennünket, de a lényeg, hogy befutottunk. Gyõzelem:-) Elég sokrétû társaság foglalt helyet az asztalnál, mivel az ország több pontjáról futottunk össze egy igazi örömfõzésre. Igazi családi-baráti idõtöltés volt ez a kis ...